Sielukas maa kirjan julkistamistilaisuus

Pidettiin maanantaina 13.11.2017 Vieremän kirjastolla. Tilaisuutta varten kirjaston lehtilukusali sekä kotiseutuhuone oli yhdistetty yhdeksi tilaksi. Pienen pohdinnan tuloksena päätimme, että tilaisuuden glögi ja piparkakkutarjoilu aloitetaan samantien ihmisten saapuessa.

Puheensorina hiljeni, kun kirjastonjohtaja Seija Sirkka lausui ensi sanat. Niiden jälkeen aloitin kertomuksen Talaskankaaseen sekä kirjaan liittyen. Kuvaesitystä tukien, Anna-Liisa Tarvainen lausui esityksen aikana tyylikkäästi kirjan runoja.

Esityksen jälkeen olikin sitten mahdollisuus vapaaseen keskusteluun. Ja monista asioista näkemyksiä vaihdettiin ja mielipiteitä kuultiin hyvässä hengessä. Ja vielä olisi glögiä!

Myös kirjan ostaminen kiinnosti ja kaupanteonkin vaiheessa monet mukavat jutut juteltiin. Tilaisuuteen osallistui noin viisikymmentä henkeä ja tunnelma oli alusta loppuun asti lupsakka.

Artikkelin kuvat: Helena Karhu